I made this widget at MyFlashFetish.com.

.: My Love Frenzzzzzzz :.

Friday, June 24, 2011

++ saat - saat akhir ++

tgok dari tajuk macam nak pergi jauh sangat je kan...
ikut plan sebenornya nak tdo sbb dah ckp kat si dia... tp setelah diberi peluang keemasan laptop n broadband my bro depan mata n dia g ronda tuk rukun bertangga-tangga jd ni la yg jd.. hahaa... lama dah x update n dah banyk sarang labah2 kat cni...(korg x nmpak pendek umurnya ya... hehehe)... mungkin lepas ni cik ti n rakan2 yg lain pun akan bt 'sarang' sbb lg lama xkan di update...
ak dah nak pi keje la... jd mmg xleh nak melakukan sesuatu disini... dengan laptop dah dikebumikan, lebih jauh dari rumah berbanding biasa... mmg tersa amat sedih sekali.. tp dah rezekikan... semua org yg ak tnya akan cakap peluang ni xkan dtg banyak kali... dan seharusnya ak ambil peluang ni n buat2 betul2... kalau lah ada yg tertnya2 (klu xde pun bt2 la tnya... =p) keje ape jelah yg ak dapat ni sampai x nyempat nak update... ha, jgn cakap ak nk berlagak, tp ni lah kenyataannya... ayat mmg xleh blah lakan... ak akan berkerja kat sini...







ha... nampak x knp ak duk bebel cam ape td... hehehe... kat sini lah ak keje t mula 1 Julai t... sbgai activitation officer... kontrak 3 bulan n kalau mmg rezeki ak, akan kekallah kat cni... tgok la mcm mana t...
berat seberat beratnya hati ni nak pergi, tp kna jugak pergi setelah dinasihati.. harap xkan ubah pape yg ada dalam diri ak sepnjg ak kat sana t... sbb ak taip kat atas td xkn dapat update kerana.... kerjanya ada shift... dah tu kna capai target yg ditentukan... jd masa interview ari tu telah dibgtau jgn nak curi2 tulg... jd, sbb ak dah dtg jauh2 xkn nak main2kan.. sian fam ak n si dia yg dah tlg bnyk sgt ni terutama dari segi $$$... ha... jgn main2 tau... pada korg2 semua.. doakanlah ak ye... lau rezeki ak lebih, korg xkan ku lupa... n ak ingt lg janji ak masa tgah duk sibuk final.. mmg xlupa.. jd tgu la ea... mcam biasa, sebagai manusia, ak sayang padamu~~~

1 comment:

  1. wah~~~ tahniah2~~ dpt keje..kat astro lak 2 kan.....hbt ue....silap2 t leyh jadik pengacara lak kat sana......activation officer 2 sbgi apa?

    ReplyDelete