I made this widget at MyFlashFetish.com.

.: My Love Frenzzzzzzz :.

Saturday, May 7, 2011

++ yang terindah ++



tarikh keramat ak dah dekat 2 minggu dah lepas..
tp ak tetap nak kongsi saat2 indahnye kat cni~~~..
dah tua dah ak ni... 21 tahun dah tahun ni..
bak kata my mak "kalo kwin ni anak dah banyak~~!!!"
teeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttt... xmasal je tau~~~
klu ingat balik kan bnyak kenangan masa sambut besday ngn kawan2 ak kat kolej ni...
mesti rindu giler kat diaorang t~~~


ni pic masa 29/4/2009
(ak xedit sbb nak real punya~~~ time ni solo lg~~~)

 ni baru pas kna tabur ngn bedak...

antara hadiah yg ku dapat~~~

 ni kek besday saya~~~

my best fren~~~



ni lak 29/4/2010
( hehehe... time ni x solo...kih2~~~)

 sebelum dikenakan oleh mereka~~~

 ak termakan tipu daya mereka kerana mengatakan nak amik gmbr malam tuk assignment~~~

 kek rainbow~~~

 ak suap semua yg ada kecuali wan... hehehe..

 star~~~

 terima kasih kerana melumurkan saya dengan kek~~ =.="

dari kwn bek saya~~~


29/4/2011
untuk tahun ni gambr xde tp ada video... ni ak sambut masa hari last praktikal.. trima kasih kat kakak2 n abang2 kat PERZIM...



videonye kat link tu.. sape yg sudi nak tgok... klik la ea..

dah tu... bape ary lepas ak blik muar... dan dapat habuan dari 3 kwan ak ni...
lau tepung je ak ok je.. tp siap air tah ape campuran nye.. adui... mucuk~~~!!! kih2 jd zombi kg pisang ak... sayang xde gambar... pape pun tQ sgt ingt kat saya budak baik ni~~~

tp... ak xlupe kat my cyg, mak saya... famili saya...~~~.. walaupun jauh tetap bg kek... tQ abie~~!!!...
 love u!~~




SEBAGAI MANUSIA AKU SAYANG PADAMU~~~!!!




2 comments:

  1. heiiiiiiiii... miss u tttttttttttooooooooooooooooo....

    ReplyDelete